torsdag 16 februari 2012

Smörjbilen

Vi har ingen verkstad att göra underhållsarbeten i här (i och för sig inga verktyg heller förutom en liten arbetsbänk och en liten verktygslåda på släckbilen man gå och låna ur) därför kommer räddningstjänstens lastbilsmekaniker ut på plats för att serva fordonen. Sist var det den här lilla kärran som kom för att smörja hävaren och byta olja och filter på släckbilen.

 Proppad med fetter, oljor, filter och verktyg för hydraulikkopplingar mm. Den du Carlsson och Wesse :) Kolla fettsprutorna på bilden till vänster.


I förrgår åkte Sanna och Issa hem till Sverige och nu är vi åter ensamma här i lägenheten. Det var kul att ha dom här och dom verkade nöjda med sin semester. Vi var till Blue mountains, på zoo, massa stränder och dom dök i barriärrevet, sett regnskog, gjort stan (både dag som kväll) och var med på brandkårens årliga "harbourcruise" osv...



Idag har vi provat en ny strand för oss som ligger femton minuter på vägen in mot city. Den tyckte Elmer var riktigt bra då man kan se alla flygplan som kommer och går från Sydneys flygplats (Elmer älskar flygplan), den är skyddad mot stilla havets stora vågor och det finns hajnät om man känner sig orolig för att det ska komma sådana. Förresten varnade dom för att det var tre hajar här i Cronulla precis då Issa var ute på Surflektion.

 Vi tyckte det var fint med siluetten av city

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar