onsdag 18 april 2012

Passning Bondi

Har äntligen fått deltagit en av skiftinspektörens övningar. Den gick ut på att fem släckbilar skulle ta upp havsvatten från hamnen under Pyrmont bridge och testa kapaciteten på pumpar och annan utrustning samt att försörja två höjdfordon med vatten. Utvärderingen efter övningen gick ut på att man skulle sköta sin uppgift, se till att inte låta saltvattnet förstöra utrustningen och att meriterade brandmän måste överföra sina erfarenheter till de som är nya i tjänsten.

Fint väder på Glebe Island

Fick ett larm om passning i annat område senast vilket inte är vanligt för oss här. Tänkte då på hur mycket snabbare tiden går då man får passa på kända Bondi beach istället för Valbo köpcentrum.

Bondi

 Bild från en båtbrand vid Fingerwharf i morse, båten var stor nog att rymma två rökdykarpar med slang i arbete. Kul med lite arbete precis innan fyra dagars ledighet.


Elmer målar påskägg.
För övrigt har mars och början på april bjudit på riktigt bra väder. Varmt i vattnet och massa fina stranddagar. Nu är det dock regnigt men hoppas det vänder till helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar