söndag 29 januari 2012

Nationaldag & oväntat besök

Nackdelen med att ha en metadonklinik i huset är att fast de är "kompisar" så kan kunderna sällan hålla sams, speciellt när det gör affärer med varandra. De fick vi erfara i veckan då helt plötsligt en kvinna kom inspringande i dagrummet. Och efter henne kom en hel mobb kvinnor som skulle slå henne gul och blå inne på vår station. Vi hade lite svårt att få ut dem då ingen vill komma i kontakt med dem. Men efter att en kollega höjt rösten åt dem så lämnade de i alla fall stationen. Fördelen med området vi jobbar i är att om man ringer polisen så är dom oftast runt hörnet och på någon minut hade vi säkert femton poliser som var med och redde ut eländet.


I torsdags kom Saras vänner Sanna och Issa hit och ska bo hos oss i ett par veckor. Då var det även Australiens nationaldag vilken man firade stort här i Cronulla. Jag, Sara och Elmer gick och tittade på någon som vunnit "Australia got talent" och efter det var det fyrverkeri-show på stranden.


Nu är Sara med sina gäster ute och gör stan. De skulle också se en kinesisk nyårsparad som skulle gå mellan Stadshuset och china town. Jag är hemma och tittar på tennis med Elmer som somnade så sött efter sitt favvoprogram "in the night garden" på TV. Final i Australian Open är det dagen till ära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar