tisdag 24 januari 2012

Sandslott deluxe

Vi var bjudna av Derycks familj att komma upp till stadens nordvästra ände. Där hade de förberett en heldag för oss med besök på en utställning av sandskulpturer och efter det åkte vi och hade picknick med efterföljande bad vid en älv i närheten. En jättetrevlig dag och kul för oss att få se lite nya ställen. Båda barnen hade roligt i vattnet och vi åkte hem trötta och nöjda.

 Byggda av sandskulptörer från hela världen. För att få dom att hålla för väder och vind sprejar dom på ett lim när de är färdigbyggda.

 Första gången vi badar i osaltat vatten här.

Jag har varit och tränat innebandy ett par gånger med ett lokalt lag här och när Australiensiska landslaget ville ha lite sparring innan de skulle åka och spela B-VM i Japan fick jag frågan om jag ville vara med och representera "World team" i en träningsmatch. Vi vann matchen med 12-1 och hoppas de går bra för dom i fortsättningen. Måste vara tungt att som landslag åka på torsk mot ett gäng turister men nu är det faktiskt så att de flesta som spelar i ligan här har inte australiensiskt medborgarskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar